قالب وردپرس قالب وردپرس آموزش وردپرس قالب فروشگاهی وردپرس وردپرس

آدرس پست الکترونیک Edu_maleki@yahoo.com
داخلی ۲۳۴

شرح وظايف

با توجه به اهميت سلامت معنوي و ظاهري فضاهاي علمي، آموزشي و پژوهشي کشور، کميته هاي انضباطي در راستاي پاسداري از جايگاه رفيع دانشگاه و کمک به سالم نگهداشتن محيطهاي آموزشي و پژوهشي و تامين حقوق عمومي دانشگاهيان تشکيل مي شوند. مرجع رسیدگی به تخلفات دانشجویی کمیته انضباطی دانشجویی می باشد. اين کميته ها، وظيفه رسيدگي به تخلفات دانشجويي را به گونه اي که اين آيين نامه تعيين مي کند، به عهده مي گيرند. برای رسیدگی به تخلفات انضباطی دانشجویان در کمیته های انضباطی، سه مرجع در سه مرحله به قرار ذیل صلاحیت رسیدگی دارند:

الف – کمیته انضباطی بدوی که در واحد دانشگاهی و در دانشکده های واحد تشکیل می شود.

ب – کمیته انضباطی تجدید نظر که در دبیرخانه مناطق تشکیل می شود.

ج- کمیته انضباطی مرکزی که در حوزه معاونت دانشجویی سازمان مرکزی دانشگاه تشکیل می شود.

نحوه اعتراض دانشجو به آراي صادره و تخفيف يا تشديد احکام

۱- دانشجو از زمان دريافت راي کميته انضباطي، به مدت ۱۵ روز اداري فرصت دارد نسبت به حکم صادره در کميته بدوي اعتراض کند.

۲- دانشجو درخواست تجديد نظر خود را به طور کتبي به دبير کميته انضباطي واحد تحويل داده و مراحل پيگيري درخواست وي در واحد دانشگاهي انجام مي شود و دانشجويان از مراجعه براي پيگيري پرونده انضباطي خود به سازمان مرکزي خودداري نمايند. در صورت نياز به حضور دانشجو در سازمان مرکزي، کميته تجديد نظر و مرکزي هماهنگي لازم را با واحد دانشگاهي به عمل خواهد آورد.

۳-  در صورتي که دانشجو از رؤيت حکم اوليه استنکاف نمايد يا در مهلت مقرر نسبت به حکم اوليه اعتراض نکند، حکم اوليه عينا قطعي محسوب مي شود.

۴- تمرد دانشجو از پذيرش و اجراي احکام و دستوراتي که کميته انضباطي صادر مي کند يا تکرار تخلف، خود تخلف محسوب شده و پس از رسيدگي در کميته بدوي مي تواند موجب اعمال مجدد تنبيه و يا يک تا دو درجه تشديد تنبيه بر اساس ترتيب تنبيهات مندرج در مفاد آيين نامه شود.

۵- واحد مي تواند در صورت عدم حضور دانشجو براي تفهيم تخلف يا استنکاف از دريافت راي کميته انضباطي، کليه عمليات آموزشي وي اعم از ثبت نام و فراغت از تحصيل و مانند آن را تا حضور وي و تکميل مراحل رسيدگي متوقف کند.

۶- به تخلفات دانشجويان مهمان و انتقالي، کميته انضباطي دانشجويي بدوي واحد دانشگاهي که تخلف در زمان تحصيل دانشجو در آنجا صورت گرفته است رسيدگي خواهد کرد و چنانچه در موقع اجراي حکم، دانشجو در آن واحد نباشد کميته انضباطي دانشجويي واحدي که محل تحصيل  دانشجو است مکلف به اجراي حکم صادره خواهد شد.

۷-  رسيدگي به درخواست انصراف، ميهماني يا انتقالي آن دسته از دانشجويان که پرونده تخلفشان در کميته هاي انضباطي در دست رسيدگي است يا اجراي احکام انضباطي صادر شده در خصوص آنان به انجام نرسيده است، منوط به  موافقت و اعلام نظر قطعي آن کميته هاست.

درباره ی ادمین